Beliema Effect Plus hüvelytabletta

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz

Beliema

Bakteriális és gombás hüvelyi fertőzések esetén

Amikor az intim fertőzés első tüneteit észleli, elgondolkodott-e valaha azon, hogy vajon gombás vagy bakteriális eredetű-e a fertőzés? Nem csoda, hiszen otthon szinte lehetetlen diagnosztizálni, hogy mi okozza a kellemetlen tüneteket. Nos a jó hír az, hogy a Beliema Effect Plus hüvelytablettával nem kell a fertőzések szakértőjének lenned. A Beliema Effect PLUS egy öngondoskodásra szánt orvostechnikai eszköz a hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére. A Beliema Effect PLUS egy kis kemény tabletta, melyet mélyen a hüvelybe kell helyezni annak érdekében, hogy helyreállítsa és fenntartsa a természetes hüvelyflórát és az egészséges hüvelyi pH-t. A Beliema Effect PLUS hüvelyi fertőzések kezelésére javasolt, akár gomba, akár baktérium okozta.

Ismerje meg a Beliema Effect Plus hüvelytabletta főbb előnyeit!

Fontos összetevők

A formula hialuronsav és laktit-monohidrát (prebiotikum), bórsav és citromsav egyedi kombinációján alapul. Hatásmechanizmusának köszönhetően a Beliema Effect Plus helyreállítja a természetes hüvelyi pH-t, melynek hatására csökken a patogén baktériumok és gombák szaporodása, elősegíti az egészséges hüvelyi mikroflóra helyreállítását, következésképpen pedig megelőzi a hüvelyi fertőzés kiújulását.

Hüvelyi fertőzések kezelése mind gombás, mind bakteriális fertőzés esetén

Hüvelyi fertőzések kezelése mind gombás, mind bakteriális fertőzés esetén

A tünetek akár 30 percen belül enyhülhetnek*

A tünetek akár 30 percen belül enyhülhetnek*

* A vizsgálatban részt vevő nők 1/3-ának beszámolója alapján. Forrás: 94 nő bevonásával végzett klinikai vizsgálat, Medical Brands, 2020

A tünetek már 4-5 kezelési nap után megszűnhetnek**

A tünetek már 4-5 kezelési nap után megszűnhetnek**

** 94 nő bevonásával készült klinikai vizsgálat, Medical Brands, 2020

ruka dole

Hogyan kell alkalmazni?

  • Napi 1 tabletta
  • Az alkalmazás időtartama: 7 nap.
  • Ha a tünetek javultak, de nem teljesen szűntek meg a 7 napos kezelési idő végére, a kezelés újabb 7 napon keresztül folytatható.
  • A Beliema Effect Plus felhelyezése a hüvelybe annyira egyszerű, mint egy tamponé.  Mosson kezet vízzel és szappannal, mielőtt eltávolítja a tablettát a bliszterből, majd helyezze mélyen a hüvelyébe. 
  • A Beliema Effect Plust nők alkalmazhatják, 16 éves kortól.
  • A terhesség vagy szoptatás alatti alkalmazás biztonságossága nem ismert. Kérjük konzultáljon kezelőorvosával a Beliema Effect Plus alkalmazása előtt. 
  • Ha a tünetek nem enyhülnek vagy súlyosbodnak 5 nap kezelés után, kérjük, keresse fel kezelőorvosát.

ÖSSZETEVŐK

 Hialuronsav (nátrium-hialuronát formájában), laktit-monohidrát, polietilén-glikol 6000, bórsav, citromsav, kroszpovidon, magnézium-sztearát

Cikkek

Szeresd önmagad, a tested meghálálja

Szeresd önmagad, a tested meghálálja

Szeresd önmagad és az egész életed megváltozik – ezt a jó tanácsot valószínűleg sokan hallották már. Abba azonban minden bizonnyal már kevesebben gondolnak bele, hogy az önbizalom nemcsak megváltoztathatja az életet, hanem meg is hosszabbíthatja azt.

Tudjon meg többet
Adj nevet a vaginádnak!

Adj nevet a vaginádnak!

Kiscsibe, kismacska, kagyló, barackvirágok kertje. Gondolnád, hogy mind ugyanazt jelenti? Igen, jól sejted: ezek mind olyan becenevek, amiket a világ különböző részein használnak a vaginára. De mit csináljon az, aki nem szeretné sajttal töltött tortillának hívni a saját nemi szervét, mint teszik azt Salvadorban?

Tudjon meg többet
Fügefalevél és nemesasszonyok: kis vaginatörténeti utazás

Fügefalevél és nemesasszonyok: kis vaginatörténeti utazás

Szeretjük azt hinni, hogy a szexuális felvilágosodás korában élünk, az elmúlt évszázadokra pedig úgy gondolunk vissza, mint korokra, amikor a vagina puszta említése is megbotránkoztatást váltott ki. Ez azonban nem teljesen így van. Gondoltad volna, hogy a hüvelyt több ezer éven át szentként tisztelték, a 19. században pedig receptre írták fel az önkielégítést? Tarts velünk egy vaginatörténeti utazásra!

Tudjon meg többet
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!